De boekenkist

boeken

De boekenkist is de pagina waar je een kijkje kunt nemen in de kist met actuele boeken, die we op onze reizen bij ons hebben. Vandaar kist en niet kast.

Selectie

Dit zijn boeken die voornamelijk over spiritualiteit, gezondheid en welzijn gaan. Natuurlijk verandert het assortiment in de kist met de tijd en daarmee zal de boekenlijst steeds aangroeien. Dat je niet denkt dat we al die boeken altijd bij ons hebben ;-).

We hebben een keuze gemaakt uit boeken die ons, ooit of recent, op de één of andere manier diep geraakt hebben. Soms door herkenning, soms door openbaring en soms omdat de ‘spinoff’ van het lezen van het boek opmerkelijk was.

We kiezen bij tijd en wijle steeds een boek uit waarover we een persoonlijke review schrijven. En als overigens je belangstelling is gewekt voor een bepaald boek, kan je hem ook nog aanschaffen via de boekenlink .

Belangstelling een boek te kopen? Hier wordt je doorverwezen naar Bol.com.

Recensie van Claudia

Wat een openbaring was dit boek Medical Medium over de geheimen achter chronische en onverklaarbare ziekten. Jaren geleden ben ik namelijk lichamelijk heel erg ziek geweest. Ik was ruim 10 kilo afgevallen, kon niet meer opstaan, had draaiduizelingen en het was onmogelijk om eten en drinken binnen te houden. Uiteindelijk was mijn lichaam totaal uitgeput.

Meerdere artsen bogen zich over mijn toestand, maar konden geen eenduidige diagnose stellen. Ze vonden de combinatie van symptomen a-typisch, dus niet-kloppend met wat zij kennen. Een ziekenhuisopname leek onvermijdelijk.

En toen stoot ik ’toevallig’ op het boek van Anthony William. Dit boek bracht een totale revolutie bij mij teweeg, omdat ik voor het eerst mijn exacte ziektebeeld las. Alle details klopten met zijn beschrijving, zelfs dat de medici moeite hadden dit te herkennen binnen hun kennisveld.

In dit boek geeft hij alle tools om zelf te genezen en dat deed ik. Puur op basis van de juiste voeding, kruiden en supplementen. Wat mij betreft is dit boek een aanrader voor iedereen. Vooral voor hen die zoals ik qua gezondheid in een impasse zitten en een andere, in mijn ogen visionaire invalshoek nodig hebben.