Wat is een reading?

De reading

 

leeflekkerlicht readingBij een reading wordt er als het ware informatie uit je aura opgepikt of ‘gelezen’. Je aura is een uniek en voor het blote oog onzichtbaar energieveld rondom je lichaam.

Dit energieveld bevat veel informatie over jouw huidige gesteldheid zoals bijvoorbeeld hoe je innerlijke balans is, maar ook je talenten, je overtuigingen, oude familiepatronen, je psychische blokkades en nog veel meer.

Tijdens een reading stemt de reader zich af op jouw energieveld en maakt van de informatie die hij intuïtief aanvoelt een psychologisch beeld. Door de betekenis ervan te doorgronden en met je te bespreken, openen zich vaak nieuwe en verhelderende inzichten en aanwijzingen voor bepaalde problematiek of gewoon voor in het dagelijks leven.

Wat ik concreet doe tijdens een readingsessie

Voorbereiding

Bij een readingsessie bereid ik me vooraf voor via je naam en geboortedatum. Jij bent hier nog niet bij aanwezig. Voor mij zijn je naam en geboortedatum als het ware je energetische adres waarop ik me kan afstemmen, ook als jij nog niet fysiek aanwezig bent. Het zou dus best kunnen dat ik me voorbereid op een readingsessie met jou, op het moment dat jij nog in de trein zit opweg naar mijn praktijk.

Reading

De sessie

Tijdens de sessie zit je tegenover me, terwijl ik me weer op jouw energieveld afstem. Na enkele ogenblikken kan ik met jou het gesprek beginnen over de informatie die ik krijg.

Gaandeweg het gesprek ontvouwt zich een route langs thema’s die voor jou op dat moment belangrijk zijn jezelf in een bepaalde kwestie beter te

wegbewijzering

begrijpen. Meestal sluit ik de reading af met een korte healing zodat je de informatie wat beter kan integreren.

Klik hier om naar de website van de praktijk te gaan.