Consult healing en reading

Een consult voor jou?

Iedereen kent momenten in z’n leven waarbij het niet altijd even duidelijk is hoe om te gaan met een probleem of situatie. Je wilt misschien meer duidelijkheid of verandering, maar je weet niet precies hoe. Een healing- of reading consult kan je daarbij helpen.

Wat je probleem ook is en hoe klein of groot ook, de oplossing ligt altijd in jezelf besloten. In een consult behandelen wij probleemgericht en gaan tijdens een sessie met jou de weg naar meer helderheid en inzicht.

Reading

De werkmethode

Wij werken met de energie in en rondom het lichaam, sporen blokkades op en kijken energetisch naar de oorsprong van de problemen die je geestelijk of lichamelijk ervaart.

Door je energie te lezen, krijgen we relevante informatie die voor jou op dat moment belangrijk is jezelf beter te doorgronden. Vaak begint zo de weg naar meer bewustwording, innerlijke groei en balans in je leven.

Het verschil tussen een reading en een healing consult

In een reading consult wordt de informatie in jouw energieveld ’gelezen’. Deze informatie vormt de basis van een psychologisch beeld dat op jou van toepassing is op dat moment. Door de betekenis ervan te doorgronden en met je te bespreken, openen zich vaak nieuwe en verhelderende inzichten.

In een healing consult wordt de energiestroom van jouw energieveld in balans gebracht. Dit gebeurt onder andere door blokkades en storingen in je energiesysteem op te heffen. De healer stemt zich af op jouw energie en krijgt zo een indruk waaraan op dat moment behoefte is.

Bij Spiritualiteit & Zingeving in het menu kan je meer lezen over healings en readings en hoe dat precies gaat in onze praktijk.

Of klik hier voor Healing-uitleg en hier voor reading-uitleg.

Bel of mail gerust en vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak:

Voor een reading:

Maarten Eland 06 11 31 80 82

Voor een healing:

Claudia Hauri 06 42 18 78 99

Maarten Eland 06 11 31 80 82

Voor prijzen klik hier