Lichter Leven Coaching

Zou je zo graag eens de moed en energie op willen brengen om orde op zaken te stellen in je huis? Je wil een lichter leven, maar je weet niet waar te beginnen. Of voelt je woning niet lekker zoals het nu is, maar weet je misschien niet goed waaraan dat ligt.

Heb je wellicht moeite afscheid van bepaalde spullen te nemen en daardoor staat je huis nu te vol? Of is er een emotionele blokkade die je weerhoudt?

Zo zijn er nog wel wat redenen te noemen waarbij je eigenlijk dat steuntje in je rug nodig hebt om in beweging te komen.

Je wil een lichter leven, maar het lijkt juist zwaarder te worden. Onbewust trekt die ontstane situatie je nog verder omlaag. Je zit in een spiraal naar beneden.

Om uit zo’n spiraal te komen heb je eigenlijk hulp nodig. Iemand die je begeleidt en je de energie geeft voor dat belangrijke zetje die je nodig hebt om in beweging te komen.

Een beproefde methode is om samen met een coach op te ruimen en aan de hand van dat proces de achterliggende oorzaken te benaderen. Inmiddels heb ik (Claudia) veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een lichter leven.

De diepere oorzaak kan van allerlei aard zijn. Het kan van emotionele aard zijn, of soms ligt het aan de energie in de ruimte. Het kan door een persoonlijke situatie komen, zoals een verhuizing of een verlies van een naaste etc. Of misschien is het je niet helemaal duidelijk wat er scheelt. Maar hoe groot of klein die obstakels ook zijn, je zal zien dat een uiteindelijk prettige woonomgeving enorm zal bijdragen de oorzaak aan te pakken voor een lichter leven.

Wil je je bevrijden van emotionele ballast, meer van je leven genieten, een nieuwe start maken en tegelijkertijd overbodige spullen loslaten, je huis opnieuw inrichten, energie krijgen voor een lichter leven? Samen gaan we naar de kern van je vraag en komen ook direct in actie.

Ik help je met het aankijken van je emoties en we beginnen met opruimen van je ruimten/huis. Daardoor komt energie in beweging en kan je stap voor stap dingen verwerken, hergebruiken of/en loslaten.

Ik weet als geen ander hoe het is om in beweging te blijven en zo het oude los te kunnen laten. Zo kan je ruimte maken voor verwerking en de weg vrij maken voor iets nieuws. Je verlicht je leven van onnodige ballast en daardoor komt je levenskracht weer terug.

Bezoek aan huis

Eerste 2 uur 75 €

Elk volgend uur 30€